Vara toamna si long weekend


Prin Canada iar e long weekend. Adica luni nu merg la munca. Inca nu stiu daca sunt platita pentru ziua asta libera, ca nu e sarbataore nationala, deci nu e obligatoriu sa fie platita. Dar se da liber, ca doar e Thanksgiving si lumea trebuie sa stea acasa sa manance curcanu impreuna cu familia.

Toata saptamana ba a plouat, ba a batut vantu, ba ieri dimineata termometrele indicau zero grade. Dar azi, surpriza mare, am iesit din casa  cu geaca pe mine si mare mi-a fost surpriza sa constat ca nu-mi trebuie, ca temperatura era de vara. Tocmai m-am intors de pe balcon, unde mi-am satisfacut viciile, si n-am avut nevoie de pulover. Moama, pai nici asta vara n-am stat pe balcon in maneca scurta noaptea, decat de vreo cateva ori, cand furtunile tropicale aduceau aer cald si umed.

Mie imi place toamna, iar florile de toamna si mai mult. Asa ca mi-am luat si un buchet de flori ieri, nu doar tava pentru curcan, pe care oricum n-o sa-l gatesc, ca s-au oferit altii sa-l faca si ne-au invitat si pe noi sa-l gustam.

Si cand am vazut eu frumusete de zi, am zis ca musai trebuie profitat. Asa ca am amanat prajitura pe care am promis ca o fac pentru cina de Thanksgiving la care suntem invitati, mi-am luat colegu de camera si am plecat sa ne plimbam prin parc. Care parc e pe malu oceanului si de obicei e vant si frig, dar azi n-a fost, chiar daca am ajuns pe inserat.

Oceanul
Pescarus si oameni in tricouri. Cald in Canada 🙂
Apus de soare
Again
And again
Trunchi de copac
Nelipsitele veverite
S-au aprins luminile la rafinarie. Hai colegu sa lasam pozele si sa marim pasu ca inchid astia parcarea si n-avem bilet de autobuz. Plus ca stii ca in weekend vin rar.
Si am fost cuminte si am facut si prajitura pentru maine, deci nu ma duc cu mana in … buzunar.

 


3 responses to “Vara toamna si long weekend”

  1. Mie imi place trunchiul de copac … f tare este 🙂
    Eu cred ca te prajituresti cam mult… ceea ce pe colegu de camera nu cred ca’l deranjeaza ….spre deloc:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *