Tropical Storm Warning


Cica vine Irene (sau Irina cum ii zic eu) si pe aici. Deja caldura e mare – uraganele astea aduc aer cald si umed cu ele, vantu a inceput sa sufle, asa ca ne-am pregatit. Aici, cum bate putin vantul, cum pica curentu. Asa ca, pentru ca avem avertizare de uragan, am zis c-ar fi cazul sa ne luam si noi una alta. Am mers la magazin sa ne luam cele de terbuinta: lanterne, ca lumanari aveam deja prin casa de la Craciun, de mancare (eu mi-am luat fructe, ca am zis ca alea tin si daca se opreste curentu), deci suntem pregatiti :-).

Kitul de supravietuire

In caz ca uraganul ma va impiedica maine sa merg la serviciu, dar si pentru ca mi-am amintit de o mai veche pasiune de-a mea, mi-am mai cumparat ceva:

Abia astept sa ma apuc de el. E 4 in 1, deci o sa am de munca.

De obicei canadienii sufla si-n iaurt  cand vine vorba de fenomene naturale. Toata iarna ne-au amenintat cu snow storms, de-am zis ca nu o sa putem iesi din casa. Dar de fapt, a nins pus si simplu, ca doar era iarna. Si iarna ninge zic. Numai ei nu si nu, ca e furtuna de zapada, ba chiar inchideau si scolile. Cica au avut ei un uragan puternic prin 2003, Juan pe numele lui si nu au avertizat populatia, deci au fost luati pe nepregatite. Asa ca acu se pregatesc pentru ce e mai rau. Deci speram ca n-o sa fie mare lucru.

Cam asa arata cerul acum.

PS: Bag sama ca blogul meu devinde fotografic, dar vorba ceea, o imagine face cat o mie de cuvinte.


3 responses to “Tropical Storm Warning”

  1. Cu lumanarile alea sunteti si romantici 😛 nu stiam ca si acolo e avertizare. iar puzzle-ul e f tare, spor la terminat, asteptam poza cu toate 4 finalizate.

  2. Super tare kitul de supravietuire :))) bine ca aveati lanterna si puzzle, sa fi avut ce face pe intuneric pana trecea uraganul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *