Duminica in parc10 responses to “Duminica in parc”

 1. Mie imi plac enorm culorile toameni in Canada. Toate frunzele sunt de un aramiu bogat si frumos. Iar parcul asta arata splendid. E peste tot prin Halifax asa frumos?

 2. Geo, pe cand ne mai asteptam la o postare frumoasa din partea ta? Stii cat de avizi dupa informatii si “cum e viata in Canada”, suntem noi astia ramasi acasa ? Si apropo, multumesc pentru adaugarea in blogroll, daca se poate sa ma treci cu adresa noua a blogului (am reusit sa il mut pe domeniul propriu) as fi foarte fericit.

  Asteptam postari noi de la tine!

  • Da, stiu cat de avizi sunteti, pentru ca asa eram si eu inainte de a ajunge aici. Nu promit, dar o sa incerc sa mai scriu, ca doar de aia am facut blogul. Am modificat adresa.. Scuze ca am intarziat atat, dar n-am mai intrat de mult pe aici. Nu stiu de ce m-am lenevit asa. Cred ca deja m-am obisnuit cu viata aici si nu stiu ce sa mai scriu. Poate niste sugestii de la voi m-ar ajuta :).

   • Stai linistita, ma bucur ca ai intarziat atat tocmai din motivul pe care il suspectam: obisnuinta pe acest “nou pamant” si lipsa unor obstacole zilnice de care sa te eliberezi prin scris.

    Uite o idee: de ce Halifax ? inca o idee: cand sa venim (inceput de an, vara, iarna) si de ce ? Sunt multe, daca vrei iti fac o intreaga lista. Spor la scris 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *