Deck the Halls in Halifax


Pentru cine nu a vazut filmul “Deck the Halls” e vorba despre doi vecini care se cearta din cauza ca unul dintre ei si-a pus atatea decoratiuni de Craciun pe casa de se vede din spatiu. Asa ca vecinu nu poate dormi de cata lumina ii intra noaptea in casa de la asta.

S-ar parea ca unii se uita prea mult la filme si s-au gandit sa reproduca ce vad in viata lor. Intr-o seara acu vreo 3 sapatamani, venind eu din oras intr-o seara vad o casa decorata aproape ca in film, iar doua case mai incolo inca una. M-am gandit ca o fi concurenta intre ei, dar apoi am citit in ziar ca sunt doi frati, deci asa o fi la ei in familie. In seara asta, satui de sarmale, fripturi si cozonaci am purces pana la locul cu pricina sa fac niste poze pe care sa le impartasesc cu voi. Si nu va ganditi ca eram singurii care venisem sa le admiram. Mai erau vreo cativa oameni pe jos si mai toate masinile care treceau pe acolo fie incetineau, fie opreau si lasau geamul jos sa le vada mai bine si sa asculte muzica. Ca aveau si muzica de Craciun, ce credeti?

Asta e prima casa
Din nou
Cealalta parte a casei
Si fratele din susul strazii
Frosty

Sper ca pentru toti Craciunul asta sa fi fost luminat precum casele astora doi ๐Ÿ™‚

 


3 responses to “Deck the Halls in Halifax”

  1. Tare fainute sunt casele ! Imi place mai mult cea “din susul strazii” dar si cred ca implica niste ore bune de munca sa asjunga asa. Voi n-ati impodobit nimic ? ๐Ÿ™‚

  2. Am impodobit si noi pomul de Craciun, cum sa nu impodobim? Si de cand tot mancam cred ca ne-am mai impodobit si noi cu vreo cateva kilograme in plus. Ca de sarbatori :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *