Am timp


Mi-a venit acu si tre sa o scriu. Cand eram in Romania mi se parea ca n-am timp de nimic. Nu imi ajungea timpul sa termin toate treburile la serviciu, dupa serviciu tot timpul meu liber il petreceam in masina in drum spre casa – imi lua cam 1.5 ore sa ajung acasa. Ajungeam acasa nervoasa si obosita, mai aveam timp doar sa fac un dus si sa deschid televizorul, sa arunc un ochi la un inceput de film si gata, adormeam. Si uite asa mi se parea ca alerg mereu si nu intelegeam incotro. Acum s-a schimbat foaia. Desi lucrez full-time nu-mi vine a crede de cate lucruri am  vreme dupa. Plec la 5 de la serviciu, la 5.15 sunt acasa, deci pana pe la 10-11 am vreme de o gramada de lucruri. Astazi de exemplu, am venit acasa, am plecat sa spalam masina (aici iti speli singur masina. Bagi fisele/cardul, rasucesti butonul in functie de ce ai nevoie si iti faci treaba singur), apoi am mers sa ne facem si ceva cumparaturi pentru casa si iata-ne la 7.30 acasa, cu toate cumparaturile puse la locul lor. Si acum sa inceapa seara, ca mai avem o gramada de timp.

In vara asta nu mi-a venit a crede ca dupa munca aveam timp sa bagam o tura cu bicileta, sa ne facem cumparaturile si cand ajungeam acasa mai aveam timp sa si fac ceva de mancare pentru a 2-a zi. Cateodata ma intreb daca asta e ce am cautat, dar inca nu am raspunsul. Ma mai gandesc, ca doar am timp, si poate ajung la o concluzie.

Maine sper sa si am ceva de supus, ca azi nici sa aberez vad cu nu merge.

Sursa foto


3 responses to “Am timp”

  1. Nu aberezi Georgiana, chiar asa este. Desi toti pe aici se plang ca muncesc foarte mult si ca nu au timp de nimic, se vede clar treaba ca habar nu au ce spun. Si eu eram la fel. La Bucuresti, imi petreceam la munca toata ziua de nu mai stiam ce-i cu mine. Daca stateam insa 12 ore la serviciu nu inseamna ca tot atata vreme eram si eficienta. Cred ca asta este diferenta. Daca nu esti in totalitate convinsa ca asta ai cautat, macar intr-o mica parte sunt insa convinsa ca da :). Un wk fain iti doresc ca eu o tai la munca! Te-am pupat 🙂

    • Ma, nu stiu cum o fi in alte parti, dar la mine la serviciu nu mi se pare ca se spetesc astia cu munca. E adevarat ca nu intarzie nimeni la munca, dar rar i-am vazut sa stea peste program cand este mult de treaba. Si am mai observat ceva: or munci ei mult ca timp, dar ca volum nu mi se pare ca fac prea multa munca. Is inceti tare la munca, cel putin din ce am vazut eu.
      Multumesc, o sa fie un wkd administrativ. Si tie unu usor!

  2. De multa vreme nu am mai zis ca m-am plictisit stand degeaba dupa serviciu. Poate trece timpul mai incet in Canada 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *