Inainte

si dupa…


8 responses to “…”

  1. Hai ca iti trece Geo. Mai povesteste-ne despre viata prin Halifax si despre ciudatii aia de canadieni ๐Ÿ™‚ Am fost ieri pana la Brasov si ma minunam de cat de frumosi pot sa fie muntii nostrii. Iar pe urma mi-am adus aminte de niste poze vazute parca la tine pe blog cu ceva drumuri pe langa munti canadieni si ma gandeam ca si acolo voi putea sa admir natura in toata splendoarea ei deci nu are rost sa ma gandesc ca las munti frumosi in urma.

    • Nu cred ca la mine pe blog ai vazut munti ca nu prea sunt munti pe aici. Poate doar niste dealuri si foarte sigur multe stanci pe malu oceanului. Muntii ii poti admira mai in vestu Canadei.

  2. “sa pornim la drum…iarba verde si poteci de drum…trecatori”. G, “dragii mei, dragii mei”, am ras cand am vazut postarea, dar parca nu era rasul meu :))). Te pup, Georgiana, si Mr Cabo, are dreptate, mai povesteste si tu chestii ๐Ÿ™‚

  3. Sa stii ca nu ne speriem usor. Daca suntem “chititi” sa plecam peste mari si oceane “legati la ochi” eu zic ca putem inghiti multe. Si cu cat stim mai multe cu atat ne e aterizarea mai usoara ๐Ÿ™‚ Deci scrie Geo, scrie pana rupi tastele!

  4. Sunt de aceasi parere cu Mr.Cabo. Ah si sa nu uit, de poze din provincia aia frumoasa a voastra am zis? ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *